Mikä TIPI-kastelulaite on ja mitä sillä tehdään?

 

TIPI on erityisesti hautasmaille suunniteltu kastelulaite, jonka avulla kastelukannujen kannosta aiheutuvat niska- ja hartiaseudun kivut ovat historiaa. Pienen traktorin etunostolaitteeseen liitettävä TIPI mahtuu kapeille hautausmaiden käytäville, mutta toimii yhtä hyvin myös leveämmillä osuuksilla sen saksipuomiston ansiosta.

Toimivaan kastelukokonaisuuteen kuuluu TIPI-kastelulaite, joka sisältää haitarimallisen puomiston, lannoitesekoittajan ja pumpun. TIPIllä et hukkaa tippaakaan vettä, vaan käytät sitä juuri niin paljon kuin tarvitset.

Yksi TIPIn erikoisuuksista on sen etunokassa oleva sininen lannoitesekoittaja ja sen alapuolella sijaitseva emoliuos-säiliö, joka automaattisesti laskee lannoitesuhteen. Veden mukana annettava lannoite on tehokas ja nopeavaikutteinen. Näin ollen isoon säiliöön, jossa sijaitsee puhdas vesi, ei tarvitse lisätä lannoitetta, jossa se kesän aikana liettyisi.

Hautausmaiden lisäksi TIPI-kastelulaite on oiva peli myös suurien julkisten puutarhojen kasteluun.

Z

Vaatii vain 1 henkilön

Kasteluko helppoa ja mielekästä? TIPIn avulla tarvitset enää vain yhden henkilön kastelemaan istutuksia ja säästät aikaa, työntekijöitäsi sekä rahaa!

Z

Työergonomia

TIPIn ansiosta saat ryhdikkään ja mukavan työrgonomian. Ei enää letkun riuhtomisesta ja kastelukannujen kantelusta johtuvaa niska- ja hartiaseudun kipua!

Z

Tehokas veden käyttö

TIPIn veden annostelusta päätät sinä itse. Sen tehokkaan veden käytön ansiosta kastelet kaiken tippaakaan hukkaamatta, eikä sinun tarvitse enää huolehtia lannoitesuhteista, TIPI hoitaa sen puolestasi!

Z

Nopea takaisinmaksu

TIPI maksaa itsensä huomaamattasi takaisin, sillä vettä, henkilökuluja sekä aikaa säästyy. Työergonomiansa vuoksi myös sairaslomat vähenevät.

Z

Ketterä ja tehokas

TIPIllä pääset ahtaisiin paikkoihin eikä sinun tarvitse venkslata leveämmilläkään osuuksilla itseäsi lähemmäksi TIPIn pitkien saksipuomistojen ansiosta.

Z

Kotimainen, todistetusti kestävä

TIPI kastelulaite on täysin kotimainen, joten voit luottaa sen tinkimättömään laatuun.

Hautausmaat

Tipi-kastelulaite on mainio väline seurakunnan hautojen hoitopalveluun. Työtehokkuus nousee ja kustannukset laskevat. Tipi kastelee yli 260 hautaa alle 1,5 tunnissa, 3,1 kilometrin matkalla. Sen pienen traktorin etunostolaitteeseen liitettävä saksipuomisto mahdollistaa kulun myös kapeille hautausmaiden käytäville.

Puutarha

Tipi-kastelulaitteella kastelet oman puutarhasi, kuten myös taloyhtiön, kunnan ja kaupungin puutarhat.

Ota yhteyttä ja sovi esittely:

040 592 7612
040 867 6518
timo@koivistonkukka.fi

Kotimainen TIPI-kastelulaite on kustannustehokas kastelujärjestelmäratkaisu, joka ei vaadi kuin yhden henkilön kastelutoimenpiteisiin. TIPI on kotimainen, testattu ja kestävä. Säästät aikaa ja rahaa, tippaakaan hukkaamatta!

Patenttihakemus nro. FI 20176040